O nama

Sa nama uvek možete da računate na brzu i kvalitetnu uslugu!

Agencija BN Nekretnine je licencirana agencija za nekretnine pod rednim brojem 24/22 u registru posrednika i jedna je od vodećih agencija za nekretnine u Bijeljini, koja postoji i uspješno posluje od 2013.godine. Stručnjaci smo u svom poslu, koji radimo profesionalno i s puno entuzijazma. Zadovoljstvo i pravna sigurnost naših klijenata, na prvom su nam mjestu.

Cilj agencije BN Nekretnine uvijek je bio da vlasnici i klijenti koji nude ili traže stan, kuću ili poslovni prostor rade s našom agencijom zato što se pouzdaju u naše savjete, profesionalnu i prijateljsku uslugu, ali i zato što mi je ugodno poslovati s nama. Taj pristup agenciji BN Nekretnine već dugi niz godina garantuje poslovne odnose s mnogim vlasnicima kvalitenih nekretnina te našim klijentima koji traze stan, kuću ili poslovni prostor za najam ili kupovinu.

Posredujemo u prometu nekretninama, pregovorima, kao i zakupu nepokretnosti. U praksi postoje mnoga imovinsko-pravna, finansijska, poreska i druga pitanja u vezi sa prometom nekretnina koja zahtevaju brze, precizne i stručne odgovore. Bilo da kupujete/prodajete /iznajmljujete stan, poslovni prostor i/ili zemljište, naši agenti će Vam pružiti potrebne odgovore i savjete, kao i provjeriti dokumentaciju, pratiti je u postupku prometa. 3

Agenti prodaje

Stručnjaci smo u svom poslu, koji radimo profesionalno i sa puno entuzijazma. Zadovoljstvo i pravna sigurnost naših klijenata, na prvom su nam mjestu.

Compare listings

usporedi