Usluge kupcima

USLUGE KUPCIMA

Naša ponuda Kupcima nekretnina

Agencija za kupoprodaju nekretnina – BN Nekretnine u svojoj bazi ima probrane nekretnine a koje možete pronaći na našoj internet stranici.

BN Nekretnine svojim Kupcima nudi:

 • Da nađe i dovede u vezu s Nalogodavcem treće lice radi zaključivanja posla koji je predmet ugovora o posredovanju; 
 • Dati NALOGODAVCU objektivno mišljenje o cijeni nepokretnosti u skladu sa njenim karakteristikama, prilikama na tržištu i drugim relevantnim okolnostima; 
 • Da pribavi i zvrši uvid u isprave kojima se dokazuje vlasništvo ili drugo stvarno pravo na nepokretnosti čiji je predmet posredovanja i upozoriti NALOGODAVCA naročito na:
  • moguće rizike u vezi sa upisom predmetne nepokretnosti u registre nepokretnosti,
  • upisana prava, odnosno terete na predmetnoj nepokretnosti 
  • postojanja prava preče kupovine i ograničenja u pravnom prometu u skladu sa posebnim propisima; 
 • Da omogući pregled nepokretnosti; 
 • Da posreduje u pregovorima za kupovinu predmetne nepokretnosti; 
 • Da čuva lićne podatke NALOGODAVCA, te po pisanome nalogu NALOGODAVCA čuva kao poslovnu tajnu podatke o nepokretnostima za koju posreduje ili u vezi stom nepokretnošću ili s poslom za koji posreduje;
 • Da obavjesti NALOGODAVCA o svim okolnostima od značaja za predmetni posao koje su mu poznate ili moraju biti poznate.

Vodič kroz kupovinu nekretnine

Pronašli ste nekretninu koja Vam se sviđa na našoj web- stranici ili ste samo odlučili ostvariti svoj san i posjedovati svoju nekretninu – čestitamo!

Da Vam pomognemo u tom procesu izradili smo ovaj jednostavan vodič koji u koracima objašnjava različite faze procesa, te na koji način ćemo Vas mi stručno voditi kroz proces kupovine.

Ukoliko nemate konkretno nekretninu koja Vas zanima, ali imate viziju što želite ili imate neku konkretnu nekretninu koja Vam se sviđa iz naše ponude možete poslati i na e-mail: bnnekretnine@gmail.com ili nas nazvati na
+387 066 446 141.

Agent za nekretnine će nakon zaprimanja Vašeg upita Vam se javiti s informacijama i odgovorima na sva Vaša pitanja.

Ukoliko ste se odlučili kontaktirati nas telefonom ili e-mailom molimo Vas da razmislite i pripremite se za neka od sljedećih pitanja koja ćemo Vam zasigurno postaviti kako bi i mi dobili viziju što točno tražite:

 • Koji tip nekretnine Vas zanima (kuća, stan, građevinsko zemljište – te kakva bi ona trebala biti)?
 • Koliko ste spremni investirati i potrošiti na Vašu nekretninu?
 • Koje lokacije su Vam zanimljive?
 • Kada možete doći u prostorije agencije i razgledati nekretnine koje Vam ponudimo?

Prema Vašim željama i odgovorima koje ste nam dali, sastaviti ćemo popis nekretnina koje bi Vam voljeli prezentovati. Zajedno ćemo proći sve nekretnine- raspraviti i analizirati ih i prilagoditi popis prema onome što Vam se svidjelo.

Nekretnine koje ćemo Vam ponuditi oglašene su na: www.bnnekretnine.com.

Ukoliko Vi pronađete nekretninu koja Vam se sviđa možemo saznati je li baš ona na prodaju ili pronaći nešto slično na toj lokaciji.

Nakon što smo odabrali nekretnine koje Vam se sviđaju, organizovat ćemo i pripremiti s prodavcima razgledanje istih. Agent će vas prije razgleda zamoliti da potpišete agencijski Ugovor o posredovanju (ukoliko želite može Vam ga i prije dolaska poslati na e-mail) na kraju razgleda Obrazac o gledanju nekretnina (svrha ovoga Obrasca je potvrda o tome koje ste nekretnine pogledali s nama i na koje će se Ugovor o posredovanju odnositi).

Ukoliko nemamo u ponudi nekretninu koju tražite ili Vam se ni jedna od onih koje smo Vam pokazali nije ona prava, spremiti ćemo Vaš upit te Vas kontaktirati ukoliko se u našoj ponudi pojavi takva nekrentina. Ako smo pronašli nekretninu koju želite kupiti- kreće kupoprodajni proces.

Nakon što su svi dokumenti prikupljeni i provjereni, te svi uvjeti ispunjeni potpisuje se kupoprodajni Ugovor i ovjerava se kod Notara.

Nakon toga slijedi isplata kupoprodajne cijene prodavcu a Kupac preuzima notarski obradjen ugovorkoji nosi u kastar i gruntovnicu radi uknjižavanja prava vlasništva.

Time je kupoprodaja uspješno zaključena, a Vi-Kupac ste postali vlasnik nekretnine.

Čestitamo i želimo Vam puno lijepih trenutaka i uspomena.

Compare listings

usporedi