Politika kvaliteta

U agenciji Bnnekretnine vodimo računa o poštovanju vrijednosti koje su temelj Konsalting kulture i dio naše poslovne politike. Pozicioniranje na vodećoj poziciji na tržištu podrazumeva ne samo održivi rast i razvoj, čemu posvećujemo posebnu pažnju, već i poštovanje zakonskih propisa, visokih moralnih načela i profesionalne etike. Ponašanje zaposlenih u skladu sa našom Politikom kvaliteta omogućili su vrhunski kvalitet usluga koje pružamo.

Κooperativnost negujemo i kontinuirano je podstičemo, jer poštujemo mišljenje naših zaposlenih i saradnika i uvek radimo u timu. Uspešna realizacija svakog zadatka zasnovana je na zajedničkom delovanju.Zajedno možemo i činimo više.

Odgovornost prema poslu za nas je briga o klijentima, ali i o našim zaposlenima, njihovom zdravlju i sigurnosti, obrazovanju, zajednici u kojoj poslujemo i životnoj sredini.

Nadgradivost našeg sistema, koji je fleksibilan ali na čvrstim osnovama, omogućava nam kontinuirano poboljšanje performansi. Na taj način možemo da garantujemo visoku pouzdanost u odgovoru na zahteve naših klijenata i kontinuirano proširenje i poboljšanja.

Sigurnost koju ulivamo našim klijentima i uvaženost koju kod klijenata stičemo, nagrada su za vredan i posvećen rad, pa nas stoga uvek nas rado preporučuju svojim partnerima.

Ažurnost i analitičnost su veoma važni za nas, jer vode do sistematičnosti, tačnosti i studioznosti, s jedne strane, i kreativnosti i samoinicijativnosti, s druge.

Lojalnost shvatamo kao odanost, časnost i iskrenost, kako u ostvarenju ciljeva tako i u realizaciji svakog zadatka posebno, i uopšte svemu što izgovorimo i uradimo. Tako se odnosimo i prema malom poslovnom koraku i prema velikom, značajnom projektu.

Tržišnu konkurentnost činimo održivom modernizacijom opreme, inovativnim pristupima u rešavanju problema, primenom savremenih tehnologija, obučenim i obrazovanim kadrom i konceptom „organizacije koja uči“. Kontinuiranu edukaciju smatramo neophodnom ne samo za opstanak u tržišnoj utakmici, već i za dugoročno ostvarivanje odličnih rezultata i izgradnju dobrog korporativnog imidža.

Izuzetnost ne merimo time da li smo i u kojoj meri nezamenljivi, to je za nas vrednost kojoj stremimo u svakom trenutku, pri svakoj odluci, svakom izgovorenom obećanju, svakoj izgovorenoj reči. Izuzetnost je vrednost koju smatramo imperativom.

Nadarenost je za nas sposobnost za brzo i stručno reagovanje na svako konkretno pitanje ili problem, jer želimo da na svako pitanje odgovorimo, a da svaki problem rešimo.

Grupni identitet koji smo izgradili svakog dana osnažujemo, usvajajući standarde i pravila ponašanja prema kojima radimo. Mi delimo iste vrednosti i na taj način uspevamo da reagujemo efikasno i efektivno, u svakom trenutku.

BN Nekretnine
Vaša agencija

Compare listings

usporedi